Eliana Camps s'imposa a la ciutat en les primàries del PSC per a les europees


Temes relacionats

El PSC veu amb bon ulls el candidat a les eleccions europees ( 9/feb/14)


  • Comparteix:

Eliana Camps, durant la votació aquest dissabte

Eliana Camps, durant la votació aquest dissabte

La candidata a formar part les llistes del PSC per a les eleccions europees Eliana Camps ha aconseguit el 69% dels vots registrats a Sant Cugat en el procés de primàries, passant per davant de Javi López, que ha sumat el 31% dels vots locals. Tot i així, l'executiva local tanca files entorn López, que s'ha proclamat guanyador del procés a àmbit català en aconseguir el 68'74% dels vots totals emesos.

Les primàries del PSC per als comicis europeus han obtingut un 9'12% de participació de militants i simpatitzants locals del partit. En el cas de Sant Cugat, a la seu local s'han registrat 42 vots, tot i que l'executiva té constància que van votar una seixantena de militants i simpatitzants locals, ja que es podia exercir el vot a altres punts del país. Davant aquestes xifres de participació, el PSC de Sant Cugat espera poder incrementar-les de cara a propers processos.

En total, Eliana Camps ha obtingut aquest dissabte a la ciutat 29 vots i Javi López 13 vots. La candidatura de Camps ha denunciat irregularitats en el procés per elegir el candidat als comicis. L'agrupació local no ha volgut valorar aquesta polèmica. El vencedor de les primàries, Javier López, ha defensat l''equanimitat' del procés electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.