Bernat Gisbert aposta per redimensionar Valldoreix en l'àmbit comunicatiu


Temes relacionats

Bernat Gisbert, vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones de l'EMD (10/abr/14)


  • Comparteix:

Gisbert, a la seva presa de possessió / Foto: Premsa EMD

Gisbert, a la seva presa de possessió / Foto: Premsa EMD

El nou vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones de l'EMD, Bernat Gisbert, vol redimensionar Valldoreix en termes comunicatius impulsant l''InfoValldoreix' i renovant el web Valldoreix.cat. Els nous reptes de Gisbert en aquest àmbit també passen per potenciar la presència de l'EMD a les xarxes socials per fer saber als valldoreixencs els serveis de què poden disposar.

En una entrevista a Cugat.cat, el nou vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones considera que Valldoreix ha d'anar més enllà en l'àmbit comunicatiu. En aquest sentit, Bernat Gisbert aposta per millorar el web Valldoreix.cat i potenciar la figura del butlletí 'InfoValldoreix', que actualment es pot aconseguir en establiments del territori.

La prioritat comunicativa per Gisbert passa, però, per incrementar la presència de l'Entitat Municipal Descentralitzada a les xarxes socials.

Bernat Gisbert

El Twitter de l'EMD cal potenciar-lo una mica i així fer arribar les activitats als ciutadans.


Gisbert també ha assumit la vocalia de Joventut i Atenció a les Persones. En l'apartat jove, el vocal creu que l'EMD ha de cobrir les necessitats del jovent en espais de trobada i activitats, però també reconeix que el territori ha d'abordar abans altres prioritats sobretot en l'àmbit educatiu.

En Atenció a les Persones, Bernat Gisbert confia a continuar la feina feta fins i ara i esdevenir el punt de contacte entre la ciutadania i les diferents àrees de l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.