Moció institucional de condemna dels atemptats de Madrid


  • Comparteix:

El Ple de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés i tota la ciutat, volem mostrar la nostra indignació i condemnar enèrgicament els brutals atemptats esdevinguts a Madrid. Per tot això:

Expressem la nostra consternació i el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes, ens solidaritzem amb el seu dolor i el de tota la ciutadania de Madrid i ens posem a disposició de les institucions d’aquesta ciutat per tot allò que sigui necessari.

Ens unim al sentiment de dolor profund de totes aquelles persones a qui el terrorisme ha pres una familiar, un company, un amic, i que aquests dies amb la tragèdia de Madrid estan rememorant els moments més durs i tristos de la seva vida.

Reiterem una vegada més i sense cap mena d’ambigüitat el nostre enèrgic rebuig al terrorisme.

Davant d’uns fets tant tristos i colpidors, de nou proclamem el nostre compromís amb la defensa de la vida, amb la causa de la pau, amb la convivència democràtica i amb la llibertat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.