Freixas (ERC): 'Unes primàries per escollir el candidat a les generals no debilitarien el partit'


Temes relacionats

Andreu Freixas dóna suport a Joan Ridao com a candidat d'ERC a les eleccions generals ( 3/ago/11)


  • Comparteix:

Bosch ha acceptat la proposta de ser candidat d'ERC / foto:3cat24.cat

Bosch ha acceptat la proposta de ser candidat d'ERC / foto:3cat24.cat

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixas, creu que la implicació d'Alfred Bosch en la plataforma Barcelona Decideix i el seu perfil independentista, l'avalen com a possible candidat per al partit, tot i que també ha mostrat el seu suport a Joan Ridao. Freixas també ha remarcat que si es produeixen unes primàries entre Bosch i Ridao per escollir el candidat republicà al Congrés dels Diputats no es debilitarà el partit.

La futura direcció d'ERC, encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira, ha demanat a l'exportaveu de Barcelona Decidieix i historiador Alfred Bosch encapçalar la candidatura del partit a les eleccions del 20 de novembre. Bosch ha acceptat ocupar el número 1 de la llista republicana. Tot apunta, però, que Joan Ridao també es postularia per encapçalar la llista i es podrien celebrar eleccions primàries al partit.

El president de la secció local d'ERC, Andreu Freixas, ha subratllat en una entrevista a Cugat.cat que Ridao coneix el funcionament intern de la formació, que permet aquest tipus de processos.

Andreu Freixas

En Joan Ridao l'avala la feina feta. Si es vol presentar, el nostre partit és obert i ell coneix el procediment. Si el segueix no hi ha res a dir.


La direcció del partit hauria ofert a Ridao ser el número 2 de la llista, tot i que aquest manté la seva candidatura per ser el número 1. Pel que fa a Alfred Bosch com a candidat d'ERC a les eleccions generals del 20-N, Freixas creu que també pot ser un bon candidat.

Andreu Freixas

Seria un bon candidat. Ha participat activament en la plataforma Barcelona Decidieix i és conegut per la seva implicació en l'àmbit independentista.




Alfred Bosch ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que ha acceptat la proposta de Junqueras amb un 'objectiu nacional' i per 'defensar les nostres llibertats i la prosperitat' de Catalunya a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.