Sant Cugat commemora el Dia de l'Ictus amb danses populars


Temes relacionats

El Grup Mediterrània ballarà per lluitar contra l'ictus a Sant Cugat (13/oct/14)


  • Comparteix:

Dansaries del grup Mediterrània, en una actuació / Foto: Grup Mediterrània

Dansaries del grup Mediterrània, en una actuació / Foto: Grup Mediterrània

Sant Cugat commemora aquest diumenge el Dia Internacional de l'Ictus amb tallers i una mostra de danses populars de la mà del Grup Mediterrània. La proposta, que té lloc a la plaça de l'Om a partir de les onze del matí, està impulsada per AVAN i busca sensibilitzar la ciutadania davant aquesta malaltia.

El Dia Internacional de l'Ictus, que es commemora aquest diumenge, estarà protagonitzat enguany pel Grup Mediterrània. L'entitat proposa tot un seguit de tallers en forma de gimcana que ensenyaran els nens i nenes diversos balls tradicionals. L'activitat arrencarà a les onze del matí i posarà punt final amb una ballada conjunta amb tots els participants.

La directora tècnica d'AVAN Sant Cugat, Laura Perea, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta jornada lúdica és sensibilitzar i donar a conèixer la malaltia.

Laura Perea

L'objectiu és que es conegui aquesta malaltia, que és una de les poques neurològiques que es pot prevenir. Per això fem tota aquesta campanya de sensibilització


L'acte és obert a tothom i durant tot el matí es recaptaran fons per finançar la investigació d'aquesta malaltia. L'ictus és una malaltia aguda ocasionada per una alteració de la circulació de la sang al cervell que provoca la mort de les cèl·lules cerebrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.