Els Premis Nacionals de Comunicació reconeixen La Xarxa


  • Comparteix:

Cugat.cat s'integra dins La Xarxa

Cugat.cat s'integra dins La Xarxa

El jurat dels Premis Nacionals de Comunicació ha reconegut aquest dijous La Xarxa i les televisions i ràdios que la integren, entre elles Cugat.cat, en la categoria de comunicació de proximitat. Els premis també han recaigut en els serveis informatius de Catalunya Ràdio, 'El convidat' de TV3, Timeout.cat, el periodista Marc Marginedas, el publicista Enric Pujadas i la desapareguda comunicadora Tatiana Sisquella, amb la menció d'honor.

Pel que fa a les ràdios i televisions de proximitat aplegades a La Xarxa, entre elles Cugat.cat, se'n destaca 'la tasca d'apropar la realitat del territori a través de la provisió de continguts de qualitat'. Cugat.cat connecta amb La Xarxa en tots els seus espais informatius i emet programes en col·laboració amb la xarxa d'emissores locals com 'La Tarda', 'Chelsea Hotel', 'Can Tuyus', 'Cocodril Club', 'Antena Local', 'Pagesos de ciutat', 'Deixa'm tastar', 'Valors en alça', 'A cau d'orella', 'Via verda', 'Estira la llengua', 'L'altra cara de la lluna', 'L'internauta' i 'Jazz FM'.

Dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, se'n destaca 'el compromís històric' amb la informació 'de qualitat' a Catalunya, així com el rigor i la pluralitat mostrats durant més de 30 anys d'activitat. Del programa 'El convidat' de TV3, que és 'un format innovador d'èxit' líder d'audiència a Catalunya.

En la categoria de premsa, el periodista Marc Marginedas ha estat proposat com a guardonat per ser representant d'un tipus de periodisme compromès amb el lector i la societat, que no coneix fronteres. Marginedas va estar segrestat durant prop de sis mesos a Síria.

Timeout.cat és 'un clar exponent, considera el jurat, de l'aprofitament del potencial d'Internet per buscar nous mecanismes de complicitat i interacció amb el lector'. En categoria de publicitat, Enric Pujadas ha estat reconegut pel jurat per la seva llarga trajectòria en el món de la comunicació i la publicitat.

Finalment, el jurat ha reconegut amb una menció d'honor a títol pòstum la periodista Tatiana Sisquella, traspassada aquest any.

Els premis van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat fetes per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 22 d'octubre al Palau de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.