La 2a Ruta Elèctrica Catalana fa parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una vintena de vehicles elèctrics s'han trobat a Sant Cugat / Foto: Localpres

Una vintena de vehicles elèctrics s'han trobat a Sant Cugat / Foto: Localpres

Sant Cugat ha estat aquest divendres al matí un dels punts d'aturada de la 2a edició de la Ruta Elèctrica Catalana, una iniciativa en què participen ajuntaments, empreses d'automoció i particulars, per fer difusió dels cotxes sostenibles. La ruta, que té tres recorreguts diferents i posa el punt final a Barcelona, ha fet parada a la plaça Victòria dels Àngels amb la presència d'una vintena de vehicles.

La Ruta Elèctrica Catalana va néixer al 2012 amb l'objectiu d'aplegar el màxim nombre de vehicles que funcionin amb propulsió elèctrica o del tipus híbrid amb endoll. A Sant Cugat, n'hi han arribat una vintena.

El director de la ruta de Ponent, Toni Porcar, ha explicat que la iniciativa persegueix l'objectiu d'implantar el cotxe elèctric a Catalunya de manera més generalitzada per intentar reduir els nivells de contaminació de les ciutats.

Toni Porcar

El nostre objectiu és tractar d'implantar el cotxe elèctric a Catalunya. Creiem que és molt necessari perquè els nivells de contaminació són cada vegada més alts a les ciutats. Hem d'evitar la dependència que tenim del petroli pels conflictes que genera i perquè té els dies comptats.


El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha visitat la parada i ha explicat a Cugat.cat que el fet que la Ruta Elèctrica passi per Sant Cugat 'és un reconeixement a la feina que es fa'. Puigodomènech també ha avançat que properament, la ciutat incorporarà un nou punt de recàrrega elèctrica ràpida. S'ubicarà al Centre Comercial, un espai que ja disposa d'un punt de recàrrega GLP.

Joan Puigdomènech

Per a nosaltres significa un reconeixement de les coses que anem fent. A més, en breu instal·larem un punt de recàrrega ràpida.


Aquesta cita ambiental se situa en l'Expoelèctric Fórmula-e i està organitzat per l'empresa Volt-Tour.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.