Torna el concurs 'Pica Lletres' amb la participació de Cugat.cat


  • Comparteix:

Imatge de la final del 'Pica Lletres'

Imatge de la final del 'Pica Lletres'

El concurs lingüístic per a alumnes de secundària 'Pica Lletres', organitzat per La Xarxa, torna a les televisions i ràdios locals, entre elles Cugat.cat. El mitjà multimèdia produirà la versió televisiva comarcal, juntament amb Canal Terrassa i TV Sant Cugat. Els centres educatius locals també podran competir en la modalitat radiofònica.

La nova temporada del concurs, organitzat per La Xarxa, s'ha presentat divendres passat a Sant Feliu de Guíxols, on resideix l'última guanyadora del certamen, Jordina Escofet. Aquest concurs mobilitzarà enguany uns 12.000 alumnes de secundària de tot Catalunya. Una vintena de televisions locals emetran el concurs, així com una vintena d'emissores de ràdio.

Les emissions, tant per ràdio com per televisió, començaran a partir de l'abril i acabaran al juny del 2015 amb la Gran Final, que reunirà els concursants guanyadors de cadascuna de les eliminatòries locals.

A cada programa, de 25 minuts de durada, els estudiants hauran de superar diferents proves. La principal és el lletreig de paraules, però també se'ls proposarà construir rimes, detectar barbarismes i relacionar paraules amb la seva definició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.