L'Hípica Can Caldés ofereix una jornada solidària diumenge vinent


  • Comparteix:

Cartell de l'activitat

Cartell de l'activitat

El Club Esportiu Equus Can Caldés acollirà diumenge de la setmana vinent la festa solidària 'Music for Food and Toys', organitzada conjuntament amb el grup musical The Band i l'empresa Marbys, amb l'objectiu de recollir menjar i joguines per a les persones necessitades. La jornada oferirà actuacions de música en directe, pallassos, passeigs en cavall i poni, inflables i una exhibició de salts i figures a càrrec dels alumnes de l'escola d'hípica, entre altres activitats. Els productes i diners recaptats es destinaran íntegrament a l'ONG Confiança Solidària.

Portar una joguina o menjar permetrà participar a les activitats preparades a Can Caldés, que inclouen opcions per a totes les edats. El concert de 'The Band' oferirà revisions de clàssics de The Beatles, Supertramp, Dire Striats, Rolling Stones i Elvis Presley. També tindrà lloc l'actuació del mag Magicuri, l'espectacle de bombolles de Dídac López, l'actuació de pallassos i inflables de la mà de Dinamiks. La programació es completa amb un partit de horseball, la venda de polseres i samarretes solidàries, un mercat solidari amb bijuteria artesanal i material d'equitació, passeigs en cavall, poni i carruatge, una tómbola solidària i l'exhibició dels alumnes de l'Escola d'Hípica de Can Caldés.

La recaptació que s'aconsegueixi es destina a l'ONG Confiança Solidària, creada fa tres anys per combatre l'empobriment de moltes famílies de classe mitjana. La fundadora de l'entitat, Lídia Blánquez, ha explicat a Cugat.cat que totes aquestes activitats seran possibles gràcies a la implicació de moltes persones.

Lídia Blánquez

Serà un dia entranyable i de molta consciència per a tothom, per fomentar la solidaritat en família.


L'hípica de Can Caldés és un club esportiu i social que ofereix una gran varietat de serveis i activitats vinculades al món del cavall, amb escola d'hípica per a nens i adults i l'organització de concursos de salt i de doma. Una altra pota d'aquesta iniciativa és l'empresa Marbys, fabricant d'additius per a l'indústria alimentària, especialment per al sector de la pesca.

El grup musical 'The Band' és la darrera peça d'aquesta proposta solidària i són els creadors de l'associació 'Music for food' adreçada a cobrir la necessitat més bàsica de l'èsser humà, el menjar. La jornada començarà a les onze del matí i s'allargarà fins més enllà de les cinc de la tarda, quan està previst fer el sorteig de la tómbola solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.