Un accident de trànsit i l'incendi d'una paperera, balanç de la nit de Cap d'Any


  • Comparteix:

L'accident ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

L'accident ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

Sant Cugat ha tingut una nit de Cap d'Any força tranquil·la i sense incidències greus, segons el consistori. Un accident de trànsit, sense ferits; l'incendi d'una paperera al carrer de Vallès, sense causar més danys materials; i queixes veïnals per excés de soroll d'algunes festes privades, han estat les conseqüències del canvi d'any a la ciutat.

L'accident de trànsit s'ha produït quan passaven pocs minuts de les vuit del matí, quan un cotxe amb més d'un ocupant ha topat contra quatre pilones situades a sobre la vorera a la corba de la plaça dels Quatre Cantons, al carrer de Francesc Moragas, sense causar cap ferit. El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que agents de la policia local s'han desplaçat fins al lloc dels fets i li han efectuat un control d'alcoholèmia al conductor.

Francesc Carol

Ara el que estan fent són les proves d'alcoholèmia per saber si és un accident sota els efectes de l'alcohol. Els principals problemes arriben, normalment, a aquestes hores.


Durant la nit, el cos policial ha registrat també un petit incendi en una paperera del carrer de Vallès, que ha aparegut cremada sense causar altres danys materials al voltant ni ferits. Carol ha explicat que es desconeix si l'incident ha estat ocasionat.

D'altra banda, la celebració del pav 2 de la Rambla del Celler, que era la principal festa al centre de la ciutat, s'ha desenvolupat sense problemes, ni queixes veïnals i dins els horaris acordats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.