Els Reis animen Valldoreix a enfortir els vincles veïnals


  • Comparteix:

Cavalcada de Reis a Valldoreix

Cavalcada de Reis a Valldoreix

Ses Majestats han encapçalat la comitiva reial de Valldoreix repartint caramels i il·lusió però també reivindicant la germanor com el punt clau per enfortir els vincles familiars i la convivència amb els veïns. La cavalcada de Ses Majestats, amb una quinzena de carrosses, s'ha desenvolupat a Valldoreix amb una concorreguda trobada a la plaça de Maria Sabater, on els petits han acudit en bloc a lliurar les cartes. Igual que l'any passat, el Club Esportiu Valldoreix ha guanyat el concurs de carrosses guarnides.



En una ruta que els ha portat pels principals carrers de la zona, els tres protagonistes i la seva comitiva han repartit més de 250 quilos de caramels i han saludat els centenars de famílies que han sortit de les seves llars. Un any més, molts nens valldoreixencs han col·laborat en la cavalcada.

Participants

Venim a ajudar amb les disfresses. / És divertit ajudar els nens petits. / Passem l'estona amb els amics.


Petits i també grans han gaudit d'aquesta jornada festiva malgrat el fred i la humitat que hi havia a Valldoreix en aquesta Nit de Reis. Alguns dels més menuts han explicat a Cugat.cat què han demanat a Ses Majestats, mentre que els adults han comentat què han sentit acompanyant els seus fills en aquest dia on ells són els protagonistes.

Visitants

És un goig poder acompanyar-los. / M'agrada donar-los la carta. / Veig els amics dels altres instituts. / Recordes quan tu ho feies de petit.


La jornada ha posat el punt final a la plaça Maria Sabater, on Melcior, Gaspar i Baltasar han fet l'adoració al nen Jesús. També han ofert un breu parlament on han animat els nens a portar-se bé durant tot l'any i han reclamat als veïns que s'agermanin més entre ells. El president de l'EMD, Josep Puig, ha fet un paral·lelisme entre l'arribada dels Reis i la retirada de les torres d'alta tensió.

Josep Puig

Aquest any és diferent. En comptes de portar, els Reis s'han endut les torres d'alta tensió.


Enguany, el Club Esportiu Valldoreix ha guanyat el concurs de carrosses, mentre que l'hípica i els Marxosos han quedat en segona i tercera posició, respectivament. Els premis es lliuraran durant el Carnaval de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.