Ja estan obertes les inscripcions per a la prova d'accés al Grau Mitjà del conservatori


  • Comparteix:

Aquest curs 2004-05 ja serà un conservatori de grau mitjà.

Aquest curs 2004-05 ja serà un conservatori de grau mitjà.

Els alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels podran completar a partir del curs vinent els estudis musicals a Sant Cugat, tot i que no podran obtenir les titulacions oficials fins que finalitzi el tràmit perquè el centre assoleixi la categoria de Conservatori de grau mitjà.. De moment, ja s'han obert les inscripcions per a les proves d'accés, que inclouen el sisè curs de Grau Mitjà, una llarga reivindicació dels estudiants de música de la nostra ciutat.

Fins el proper 30 d'abril, estan obertes les inscripcions per a la prova d'accés als estudis de Grau Mitjà a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. A partir del curs vinent, l'escola municipal impartirà el Grau Mitjà al complet, que inclou 6 cursos repartits en tres cicles de 2 anys, tot i que de moment no es podran obtenir les titulacions oficials, fins que el centre assoleixi la categoria de Conservatori de grau mitjà, actualment en tràmit. Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, aquesta és una bona notícia que permetrà consolidar l'Escola Municipal de Música.

Àngels Solé

L'Escola consolida el Grau Mitjà. Vam començar com una escola petita i ara completem 6 cursos.


Les inscripcions per a les proves d'accés al Grau Mitjà es poden fer a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels, de dilluns a dijous de 5 de la tarda a 8 del vespre, i dimecres i divendres d'11 del matí a 1 del migdia. La prova específica de llenguatge musical de primer curs, dissenyada pel Departament d'Ensenyament, és idèntica en tots els centres i es realitzarà el 14 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.