'País km 0' opta a un premi Zapping de televisió


Temes relacionats

El magazín d'estiu de La Xarxa 'País km 0' arrenca avui el seu viatge ( 7/jul/14)

Més de 40 televisions i ràdios locals estrenen aquest dilluns 'País km 0' ( 4/jul/14)


  • Comparteix:

El programa es va acomiadar amb un programa a l'Institut del Teatre de Barcelona / Foto: La Xarxa

El programa es va acomiadar amb un programa a l'Institut del Teatre de Barcelona / Foto: La Xarxa

El magazín estiuenc de La Xarxa 'País km 0', en antena a les ràdios i televisions locals l'estiu passat i amb la col·laboració de Cugat.cat, és finalista en la 20a edició dels premis Zapping de televisió. L'espai, presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero, opta al guardó en la categoria de Millor Programa de Televisió Local. Els guanyadors dels premis, atorgats per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), es coneixeran el 25 de febrer.

'País km 0' va iniciar el seu recorregut el 7 de juliol i durant nou setmanes va recórrer la geografia catalana per acostar al públic històries de proximitat. Badalona, Caldes de Montbui, Sort, Guissona, Terrassa i Amposta són alguns dels municipis per on va passar el programa.

Les localitats amfitriones acollien actes culturals destacats i eren l'epicentre d'un relat farcit d'entrevistes, connexions i reportatges. L'espai, a més, es va completar amb pinzellades d'actualitat des d'altres punts del país i des dels estudis centrals de La Xarxa. La presentadora Marina Romero ha agraït el fet de ser finalista i també ha reivindicat el 'País km 0' com un programa únic, guanyi o perdi.

Marina Romero

Aquests premis són el reconeixement més directe dels espectadors. Per tant, a l'equip ens sentim contentíssims.


Aquest magazín d'estiu competeix en la categoria de millor programa de televisió local amb l'espai 'Menjar sa és vida' de Canal Taronja Osona i 'Àrtic' de BTV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.