'País km 0' guanya el premi Zapping al Millor Programa de Televisió Local


  • Comparteix:

Marina Romero recollint el premi Zapping al millor programa / Foto: AudiovisualTAC

Marina Romero recollint el premi Zapping al millor programa / Foto: AudiovisualTAC

El magazín estiuenc de La Xarxa 'País km 0', en antena a les ràdios i televisions locals l'estiu passat, ha guanyat el premi al Millor Programa de Televisió Local dels premis Zapping de televisió, atorgats per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). L'espai està presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero i té la col·laboració de Cugat.cat.

'País km 0' va iniciar el recorregut el 7 de juliol i durant nou setmanes va recórrer la geografia catalana per acostar al públic històries de proximitat. Badalona, Caldes de Montbui, Sort, Guissona, Terrassa i Amposta són alguns dels municipis per on va passar el programa.

La conductora del programa, la santcugatenca Marina Romero, ha agraït el premi i ha destacat l'esforç que comporta fer realitat un projecte com 'País km 0'.

Marina Romero

Poca gent s'imagina el que representa fer un programa cada dia des d'una localitat diferent i, sobretot, amb un objectiu: aprendre molt el que s'hi viu.


Les localitats amfitriones acollien actes culturals destacats i eren l'epicentre d'un relat farcit d'entrevistes, connexions i reportatges. L'espai, a més, es va completar amb pinzellades d'actualitat des d'altres punts del país i des dels estudis centrals de La Xarxa.

Més presència santcugatenca
El també santcugatenc Francesc Orella ha estat guardonat amb el premi Zapping a millor actor pel seu paper a 'Prim. Asesinato de la calle del Turco'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.