El Mussol difon els beneficis de les plantes autòctones amb una fira


  • Comparteix:

La 3a Fira d'intercanvi de plantes, organitzada per l'Associació El Mussol, ha conscienciat aquest diumenge els santcugatencs de la importància d'incorporar espècies autòctones al jardí de casa per respectar el medi ambient. La fira, que ha tingut lloc a la plaça de l'Estació de la Floresta, també ha servit per estrènyer vincles entre veïns i donar a conèixer l'associació.

La 3a Fira d'intercanvi de plantes ha posat el focus en els jardins domèstics amb parades i tallers per formar grans i petits. Així, la iniciativa ha mostrat els efectes d'incorporar espècies que floreixen a l'hivern i ha transmès la importància que el jardí no només sigui ornamental, sinó que les plantes tinguin utilitat per a l'entorn. Una de les membres d'El Mussol, Carme Farré, ha explicat que la fira pretén fomentar l'ús de plantes adaptades al clima mediterrani.

Carme Farré

Volem que la gent tingui una altra relació amb la natura. Ensenyem a utilitzar plantes adaptades al nostre clima, que serveixin per a atraure insectes beneficiosos i no haver de tirar pesticides.


La fira, impulsada per 12 membres de l'associació, també ha servit per establir contactes amb els veïns de la zona i per promoure els vincles d'El Mussol amb altres entitats. Farré ha subratllat que la plaça de l'Estació de la Floresta és un lloc idoni per dur a terme la iniciativa, ja que permet als assistents accedir-hi en transport públic.

Carme Farré

L'avantatge de fer-la a l'estació de la Floresta és que permet promoure el transport públic. Estem comunicats amb tots els districtes de Sant Cugat, això ho trobem molt interessant.


La propera Fira d'intercanvi tindrà lloc a la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.