La discoteca per a persones amb discapacitat seguirà un any més


Temes relacionats

Prop de 3.000 usuaris en tres anys, a la discoteca per a persones amb discapacitat (22/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni / Foto: Localpres

Moment de la signatura del conveni / Foto: Localpres

Les sessions de discoteca per a persones amb discapacitat psíquica seguiran un any més. L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), la discoteca Bocca, La Caixa i l'Ajuntament han renovat aquest diumenge el conveni per seguir impulsant aquesta iniciativa, que va començar el 2008.

Per setè any consecutiu, la discoteca Bocca acollirà un diumenge al mes sessions per a persones amb discapacitat. La iniciativa aplega usuaris de Barcelona, Cerdanyola, Sabadell, Terrassa i Rubí, a més de veïns de Sant Cugat. Durant aquestes sessions, ASDI aporta un coordinador i monitors per oferir el suport necessari, facilitar la relació entre persones assistents i promoure el ball en les persones que tenen més dificultats.

També hi participen membres de l'Associació de Voluntaris de la Caixa del Barcelonès i el Vallès Occidental, que ofereix un servei de transport als assistents. De la seva banda, Bocca proporciona el seu local, situat a l'avinguda de les Corts Catalanes, i ofereix servei de punxa-discs, de cambrers, de begudes sense alcohol, de guarda-roba i de porteria.

La signatura ha tingut lloc just després d'una de les sessions a la discoteca. Hi han estat presents l'alcaldessa, Mercè Conesa; el gerent del Bocca, Federico Grosse; Miguel Ingelmo Torres, en representació de la junta directiva de l’Associació de Voluntaris de la Caixa del Barcelonès i del Vallès Occidental; la directora de l’Àrea de Negoci de Sant Cugat-Rubí-Cerdanyola i Ripollet de la Caixa, Inés Jiménez; i el president d'ASDI, Enric Tomàs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.