El CASC i Cal Temerari ofereixen avui formació per fer objecció fiscal


  • Comparteix:

Un fragment del cartell. / Foto: Cal Temerari

Un fragment del cartell. / Foto: Cal Temerari

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i Cal Temerari organitzen aquest dimecres a les sis de la tarda a la Casa de Cultura un taller pràctic i gratuït per fer objecció fiscal a la despesa militar en la declaració de la renda. L'acte forma part de la campanya 'Desarma els teus impostos', que també té el suport de Procés Constituent i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau).

L'objectiu d'aquesta formació és resoldre dubtes i incerteses perquè els assistents puguin fer la declaració de la renda, evitant que els seus impostos es destinin en despesa militar. L'organització demana que els participants portin la informació bàsica de la seva economia i el DNI o les dades per operar en línia amb el banc. També és necessari portar un ordinador que compti amb el programa PADRE instal·lat i l'esborrany de la declaració de la renda descarregat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.