L'idcsalut col·labora amb el PHCSC al Campionat Territorial de Barcelona


  • Comparteix:

L'idcsalut, present al Campionat Territorial de Barcelona d'hoquei patins / Font: PHCSC

L'idcsalut, present al Campionat Territorial de Barcelona d'hoquei patins / Font: PHCSC

Professionals mèdics i d'infermeria de l'idcsalut Hospital General de Catalunya (HGC) col·laboren amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) i assumeixen els serveis sanitaris del Campionat Territorial de Barcelona Benjamí 2015. L'idcsalut i el PHCSC reediten el conveni de col·laboració per al campionat, i enguany l'hospital destinarà un equip mèdic i d'infermeria per garantir la integritat física de més de 120 jugadors de 12 equips de la demarcació de Barcelona.

Segons l'idcsalut les lesions més comunes són els dolors musculars i cops. En tractar-se d'una categoria que engloba nens i nenes de nou i 10 anys, es tracta de persones en ple desenvolupament físic i per tant, gran part dels esforços de l'idcsalut se centraran en la prevenció i una anàlisi per garantir una assistència adequada. El Campionat Territorial de Barcelona Benjamí 2015 es disputa aquest cap de setmana al pav 2 de la Rambla del Celler.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.