L'Esbart estrena l'espectacle 'Tants records' en doble sessió

A les sis i a les deu, a l'Espai d'Arrel


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià és l'espai d'Arrel / Foto: Ajuntament Sant Cugat

La plaça d'Octavià és l'espai d'Arrel / Foto: Ajuntament Sant Cugat

L'Espai d'Arrel acull aquest diumenge el nou espectacle del cos de dansa de l'Esbart, 'Tants records', que per primera vegada combina ball i música en directe. Aquesta és una de les propostes que ofereix la zona dedicada a la cultura tradicional en el tercer dia de Festa Major, que també comptarà amb els Bastoners, els Castellers i els concerts que tancaran el diumenge.

Els Bastoners donaran la sortida a les activitats de l'Espai d'Arrel a partir de dos quarts de dotze amb la Matinada Bastonera.

L'activitat tornarà a la tarda amb la 20a Diada de Castellera de Festa Major que comptarà amb els camises verdes, els Castellers de Sants i el Minyons de Terrassa. Serà a partir de les sis de la tarda.

La dansa prendrà el relleu amb la preestrena del muntatge 'Tants records'. És una proposta del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat amb música en directe de Pere Martínez Quartet, un aspecte que ha destacat el membre del grup Arnau Marinon. L'obra es podrà veure en dues sessions, a dos quarts de nou de la tarda i a dos quarts d'onze de la nit.

Arnau Marimon

És un muntage una mica diferent al que hem fet els darrers anys. Aquesta ocasió portem música en directe amb músics vinculats a la ciutat.


L'Espai d'Arrel seguirà la jornada amb música en directe, a dos quarts d'onze de la nit, amb les formacions Doctor Prats i Zoo. La festa, la tancarà l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat en col·laboració amb el productor Gerard Alís, que hi posarà les bases electròniques. Això serà a partir de la una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.