L'Ajuntament, l'EMD i la Generalitat feliciten una valldoreixenca que ha fet 100 anys


  • Comparteix:

L'Ajuntament, l'EMD i el Departament de Benestar Social han homenatjat la valldoreixenca Anna Valls i Jorba en la celebració dels seus cent anys. Acompanyada de la seva família, se li ha fet entrega de la medalla que atorga el govern català als avis que compleixen el centenari.

Segons la família de l'Anna, feia temps que s'esperava aquesta data. La seva jove, Lola Barceló ha explicat que era un dia esperat des de feia temps.

Lola Barceló

Tot i que ha d'anar en cadira de rodes perquè amb 100 anys les cames no l'aguanten es troba molt bé de salut


La festa de celebració ha comptat amb la presència dels seus néts i besnéts. A més de la medalla, se li ha fet entrega també d'un pastís de 5 pisos i una rosa de plata per part de l'alcalde.

Lluís Recoder ha destacat que, a més de ser la ciutat amb una població més jove de Catalunya, també hi ha un 10 per cent de santcugatencs amb més de 65 anys, el que demostra l'alta qualitat de vida a Catalunya.

Lluís Recoder



L'acte ha comptat també amb la presència del president de l'EMD, Francesc Cardoner i representants de Benestar Social de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.