Joves voluntàries fan un 'verkami' per finançar un documental sobre Malawi


  • Comparteix:

L'equip, a Malawi / Foto: Cedida

L'equip, a Malawi / Foto: Cedida

Un equip de joves voluntàries ha posat en marxa una campanya de micromecentage per finançar la postproducció d'un documental sobre la unió de les cultures a través de la música a Lilongwe (Malawi). Amb el suport de l'ONG Petits músics del món i Aula de So, l'equip necessita reunir 3.700 euros per fer realitat l'audiovisual 'Amb ulls de Malawi'.

Selma Lavado, Aurora Vélez, Elena Agudo, Georgina González, Anna Montull i Andrés Galarza són els rostres del projecte. La història va començar fa un any quan, a través de Petits Músics del Món, van conèixer a Sant Cugat el Model Choir of Malawi dins un projecte de sensibilització a les escoles. Com a voluntàries de l'ONG van encetar un projecte consistent en treballar amb infants i joves, i l'intercanvi d'experiències amb dones de Malawi, fent tallers i taules rodones.

L’experiència s'ha recollit en un documental que permet conèixer de primera mà similituds i diferències entre cultures allunyades amb la música com a fil conductor, tal com explica Anna Montull.

Anna Montull

Hem agafat quatre noies catalanes que han vingut a viure a cases de quatre persones de Malawi per fer un projecte pedagògic que es farà a escoles de Sant Cugat


El projecte de cooperació 'Amb ulls de Malawi' ha comptat amb diverses iniciatives de suport a Sant Cugat. El juliol passat Clara Peya, Judit Neddermann, Vic Moliner, Didak Fernandez i el grup Maio de Sal van participar en un concert benèfic organitzat per Petits Músics del Món i Music Crossroads Malawi, al Casal Torreblanca.

A finals de 2014, el grup vocal santcugatenc Da Liri va oferir una altra actuació benèfica a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Els diners recaptats es van destinarar a finançar el documental.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.