Neix a Sant Cugat un nou web amb propostes turístiques i culturals


  • Comparteix:

Logotip de l'empresa

Logotip de l'empresa

El web Planes de bolsillo arriba a la ciutat per oferir als veïns una agenda amb propostes per gaudir durant el seu temps lliure. El cofundador del web, el santcugatenc Àlex López, ha explicat que des de Planes de bolsillo estan treballant per oferir als santcugatencs una nova ruta turística per conèixer els llocs més emblemàtics del municipi.

Planes de bolsillo ofereix als internautes una plataforma on informar-se de les activitats que es fan al Vallès i a les comarques de Barcelona. El web, que també publica reportatges de turisme arreu de l'Estat espanyol i d'Europa, està especialitzat en la proposta de plans, activitats i rutes de proximitat.

L'empresa, nascuda aquest setembre, treballa en aquests moments per oferir una ruta turística per donar a conèixer el patrimoni de Sant Cugat. López ha explicat a Cugat.cat que molts santcugatencs no coneixen el patrimoni del municipi i que per això han pensat en oferir aquesta ruta.

Àlex López

La gent de Sant Cugat marxa fora per fer turisme i mai coneix bé la seva ciutat. El que busquem amb aquesta ruta és que els santcugatencs, i també la gent de fora, conegui el que té a casa.


La ruta mostrarà elements històrics, curiositats i la gastronomia de la ciutat. El circuit recorrerà espais com la plaça d'Octavià, el recinte el Monestir, el Celler Modernista i el Mercat Vell, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.