Obeses estrena avui 'La Llegenda del Drac' al seu concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Obeses en un dels concerts / Foto: Facebook del grup

Obeses en un dels concerts / Foto: Facebook del grup

Obeses estrenarà l'espectacle 'La Llegenda del Drac' durant el seu concert d'aquest dissabte al Teatre-Auditori. El grup osonenc anirà acompanyat de la Banda Municipal de Barcelona i el Cor d'aquesta mateixa institució dins el concert 'Obeses 3D'. La cita és a les nou del vespre a la Sala Cabaret del Teatre-Auditori.

Vídeo de presentació de 'La Llegenda del Drac'


El pop-rock esbojarrat del grup liderat per Arnau Tordera portarà els temes del seu nou disc 'Monstres i Princeses', presentat el maig passat a Barcelona, i acollirà per primera vegada el tema 'La Llegenda del Drac', una opereta de 23 minuts que demana un espai específic per poder-se representar, com el de la Sala Cabaret del Teatre-Auditori.

Arnau Tordera ha assenyalat al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat que la seva música s'adapta perfectament a un so més simfònic.

Arnau Tordera

Hem estat en concerts pròpiament de teatre o de peu dret. Això és un entremig que donarà molt joc. A més, hi ha temes que estan inspirats en aquest univers cabareters i de varietats.


La gira continuarà per ciutats com Santa Coloma de Farners, Reus i Terrassa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.