El 5 de 8, objectiu dels Castellers de Sant Cugat en la Diada


  • Comparteix:

Els Gausacs estan disposats a superar-se / Foto: Castellers Sant Cugat

Els Gausacs estan disposats a superar-se / Foto: Castellers Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat celebren aquest diumenge la Diada de la colla amb l'objectiu d'aixecar el 5 de 8. L'actuació, l'última de la temporada, comença a les dotze del migdia a la plaça d'Octavià i també tindrà la participació dels Castellers d'Esplugues, dels Castellers de Cerdanyola i dels Minyons de Terrassa. Abans, a partir de les nou del matí, els Gausacs donaran pas a les matinades, una cercavila per anunciar a la ciutat que hi haurà actuació.

Un dels dos caps de colla dels Gausacs, Àlex Castellarnau, ha passat aquest dimarts pel magazín 'Sant Cugat a fons', on ha dit que la diada és un premi a la feina feta durant tota la temporada. A més, ha posat sobre la taula que l'objectiu de la colla per aquesta trobada és aixecar el 5 de 8, un castell conegut com 'la catedral' que no han aixecat més de 12 colles.

Àlex Castellarnau

Estem treballant molt intensament el 5 de 8, que és un castell molt important, molt gran. És un castell que colles del nostre nivell tenim molt al cap.


Els Gausacs van actuar el cap de setmana passat a la Diada dels Castellers de Cerdanyola del Vallès, on van aconseguir aixecar el primer 9 de 7 de la seva història. Malgrat aquest apunt positiu, els camises verdes van protagonitzar una caiguda quan intentaven materialitzar un pilar de 6. A banda d'aquestes dues figures, la colla local va completar 2p4, el 4 de 8 i el 3 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.