L'esport santcugatenc mostra el condol per les víctimes de París


  • Comparteix:

Les entitats esportives santcugatenques han mostrat el condol a les xarxes per les víctimes a París. El Junior, el Mira-sol Baco, el Sant Cugat Esport, la Unió Esportiva Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat han expressat missatges de solidaritat amb les víctimes i amb França en els seus perfils de Twitter i Facebook. Alhora, s'han dut a terme minuts de silenci abans de la disputa d'alguns partits en tots els esports de la ciutat. (Seguirà ampliació amb vídeo)

Missatges a les xarxes

Els clubs de futbol santcugatencs han expressat el seu condol a través de les xarxes. El Sant Cugat Esport ha manifestat al twitter 'Consternació. Solidaritat amb el poble francés pels atemptats de París i sentit condol a familiars i amics de les víctimes.' El Mira-sol Baco ha dit al seu compte 'Volem mostrar el nostre condol per les víctimes dels atacs terroristes de París'. La Penya Blaugrana Sant Cugat ha publicat, també a Twitter, una imatge amb l'escut del FC Barcelona sobre una bandera de França amb el etiqueta #PrayforParis.

El Junior masculí d'hoquei herba ha publicat un tuit amb el missatge 'Tots som París i França. Molta força! #JeSuiParis #prayforparis'.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha expressat el seu condol en francès als seus perfils de xarxes socials on es pot llegir '. Consternació absoluta i dolor. La nostra plena solidaritat amb París'

El Club Rugby Sant Cugat ha publicat a Twitter una fotografia del partit d'un dels seus equips a Sant Boi amb el text 'Minut de silenci a Sant Boi... #paris #JeSuisParis'.

L'Handbol Sant Cugat, en la seva pàgina oficial de Facebook, ha acompanyat el missatge Avui, tots som París amb una foto de la Torre Eiffel.

El Club Gimnàstica Sant Cugat ha publicat, també al Facebook, dues imatges mostrant la seva solidaritat amb les víctimes.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha fet retuit del missatge de suport de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Minut de silenci

En totes les instal·lacions esportives de la ciutat s'han dut a terme minuts de silenci abans d'alguns enfrontaments. De fet, les Federacions Catalanes de Futbol i de Bàsquet han decretat un minut de silenci en tots els partits del cap de setmana. A més, l'assocació SantCugatCreix ha anunciat que aquest diumenge també farà un minut de silenci en la foto de família que es durà a terme a la Plaça del Rei.

Tot plegat, unes mostres de condol que s'han afegit a les que s'han donat a la ciutat durant aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.