Paradistes i clients viuen la primera jornada d'un Mercat Vell ja remodelat


  • Comparteix:

El Mercat Vell de Sant Cugat ha obert aquest dimecres al matí les portes amb 10 parades que combinen la venda de productes frescos i els espais de degustació que el converteixen en el primer mercat gastronòmic de la ciutat. Durant aquesta primera jornada els paradistes i els clients s'han mostrat satisfets de la remodelació de l'espai.

Una desena de paradistes ha aixecat la persiana aquest matí per oferir els productes als santcugatencs. Els primers consumidors del mercat han coincidit que la reforma, que ha costat 1,5 milions d'euros, era necessària per revitalitzar la zona.

Primers clients del Mercat Vell

Em sembla perfecte, ja era hora perquè la veritat és que el mercat feia pena. / El mercat feia pena, últimament només hi havia dues parades i estava en decadència. / No era una experiència gaire agradable. Només entrar veig que el canvi ha valgut la pena./ Ja era hora, ho trobo molt bé.


Els paradistes han viscut les primeres hores d'aquesta primera jornada amb optimisme.

Paradistes del Mercat Vell

Suposo que portarà molta gent nova perquè és diferent i la degustació és un reclam. / És una bona iniciativa, un nou concepte de mercat on es pot comprar i menjar alguna cosa. / Feia falta un projecte com aquest perquè a aquesta zona no hi havia gaire vida.


L'entrada en funcionament de l'equipament arriba amb un any de retard després que les obres s'aturessin en diverses ocasions. L'espai té dues plantes amb una superfície total de 1.200 metres quadrats i segons els impulsors genera 55 llocs de treball. El Mercat Vell obrirà de nou del matí a onze de la nit i els divendres i el dissabtes tancarà a mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.