Mig miler d'escolars aprenen civisme, de forma amena, a través del pla de Dinamització Escolar


  • Comparteix:

La mobilitat serà el proper tema de les aventures de les Tres Bessones

La mobilitat serà el proper tema de les aventures de les Tres Bessones

Més de 500 nens i nenes han après valors cívics gràcies a les diferents activitats de la campanya de Civisme emmarcades en el Pla de Dinamització Escolar. Una de les propostes més sol·licitades és l'explicació de la col·lecció dels contes de les Tres Bessones que ha editat especialment l'Ajuntament dins la campanya de Civisme, i que s'ampliarà ara amb l'edició d'un nou títol sobre temes de mobilitat.

La campanya de civisme impulsada per l'Ajuntament ha arribat també a les escoles amb diverses activitats incloses dins el Pla de Dinamització Educativa. Fins el moment, més de 500 nens i nenes d'entre 3 i 5 anys han participat en les diferents propostes pensades per inculcar a la mainada actituds i valors cívics.

La regidora de Comunicació ha explicat que les activitats del programa no es desenvolupen només als centres educatius, sinó també en actes de ciutat com el Nadal a l'Envelat, el Racó Infantil de Festa Major o les properes activitats de 'Viu l'Estiu'. Marta Subirà ha fet un balanç positiu del mig miler d'estudiants que s'han beneficiat del programa:

Marta Subirà

Inculcar els valors més cívics a les escoles és una peça fonamental en la formació


Una de les iniciatives més ben acollida ha estat l'explicació dels contes de les Tres Bessones que l'Ajuntament ha editat especialment per la campanya de Civisme, i que, a partir de 3 històries diferents, han permès als més petits reflexionar sobre la importància de cuidar el bosc, mantenir neta la ciutat i tenir bona cura dels animals de companyia. Marta Subirà:

Marta Subirà

El proper llibre podria-dir 'Les Tres Bessones es mouen per Sant Cugat i es desenvoluparà durant la Festa Major


Tal i com com ha dit Subirà, la publicació tractarà el tema de la mobilitat i l'aparcament, una altra de les preocupacións dels santcugatencs inclosa dins aquesta primera fase de la campanya de civisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.