Sant Cugat ofereix avui activitats infantils per a tots els públics per tancar l'any


  • Comparteix:

Una de les activitats infantils que es fan aquests dies / Foto: Localpres

Una de les activitats infantils que es fan aquests dies / Foto: Localpres

Sant Cugat ofereix aquest dijous activitats infantils de tota mena per tancar l'any. Un espectacle d'ombres xineses, un taller sobre els capitells del Claustre i fer bèsties amb materials reciclats i titelles són els principals atractius. Paral·lelament també es mantenen les propostes d'aquests dies de Nadal, com la pista de gel i el Sant Cugat Express.

El taller 'L'arca de Noè i les seves bèsties' descobrirà els secrets del capitell del Claustre del Monestir que explica aquesta història i ensenyarà com fer bèsties amb materials reciclats a dos quarts de dotze del matí. Can Ninot, per la seva banda, representarà 'Els Pastorets' a les dotze del migdia. A la mateixa hora, a la Casa de Cultura, la companyia Lídia Encinas presenta l'espectacle d'ombres xineses 'El conte del planeta blau'.

A més, també segueixen actius els jocs infantils a les places d'Octavià i del Coll i a la del Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.