L'agrupació Apialia Sant Cugat neix amb sis agències immobiliàries implicades


  • Comparteix:

La foto de família de la presentació / Foto: Localpres

La foto de família de la presentació / Foto: Localpres

L'agrupació comercial d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) Apialia agruparà sis agències santcugatenques per unificar producte i oferta de serveis. La nova associació treballarà en exclusiva compartida per permetre als clients accedir a la xarxa de distribució de les sis agències visitant-ne només una. La de Sant Cugat és la dotzena Apialia de Catalunya i està impulsada pel Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

La iniciativa s'ha presentat aquest divendres a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Cugat. Es tracta d'un projecte que ha nascut per pal·liar els efectes de la crisi econòmica al sector i lluitar contra la proliferació de portals immobiliaris que s'han fet lloc al mercat. Les agències que en formen part són Finques Aparici Humet i Associats, Cano Pujol, Fincasyshoover, Qion Servicios, Eurofincas i Exes. El director executiu d'Eurofincas, Ramon Riera, ha assenyalat que aquesta unió fa pocs anys semblava impossible.

Ramon Riera

Hem estat treballant més d'un any i mig en això i no hi va haver manera. El Col·legi ha fet una tasca fantàstica i ha aconseguit una cosa que fa quatre anys era impossible.


Els agents han reconegut durant l'acte la 'dificultat' del mercat immobiliari santcugatenc.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat present a l'acte amb la cloenda i ha aprofitat per demanar a Apialia col·laboració en alguns aspectes d'urbanisme de la ciutat. Conesa ha ofert a l'agrupació formar part de l'Observatori de l'Habitatge i col·laborar per trobar pisos en mal estat perquè el consistori els compri o llogui per rehabilitar-los i formin part del parc d'habitatge social.

Mercè Conesa

Ens hem proposat un Observatori de l'Habitatge i necessitem que en formeu part. Que sigueu una part activa com una peça més, sou els millors coneixedors del mercat immobiliari de la ciutat.


L'acte ha aplegat una seixantena de professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.