Neix l'Associació d'Egiptologia de Sant Cugat i Valldoreix


  • Comparteix:

L'AESC ofereix conferències i activitats per saber més sobre l'antic Egipte / Foto: Creative Commons

L'AESC ofereix conferències i activitats per saber més sobre l'antic Egipte / Foto: Creative Commons

L'Associació d'Egiptologia de Sant Cugat i Valldoreix (AESC) neix amb la voluntat d'apropar la cultura de l'antic Egipte a la ciutat amb conferències mensuals i visites a museus. L'entitat obre el programa d'activitats el 9 de març amb una xerrada d'introducció a l'egiptologia a la Casa de Cultura, a les set de la tarda, amb la doctora Irene Cordón, que parlarà sobre Egipte i el riu Nil.

El president de l'AESC, l'antropòleg Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que, juntament amb els seus companys historiadors, es van adonar que molts santcugatencs s'interessaven pel món egipci i per això van decidir crear l'entitat.

Francesc Carol

L'associació té l'objectiu de difondre als santcugatencs, la cultura de l'Egipte antic en concret i de la història antiga en general.


L'equip de l'AESC ja té preparat el cicle de conferències que s'allargarà fins a l'estiu. Una vegada acabada, encetarà el projecte 'Fes un vermut amb...' on es podrà assistir, els diumenges al matí, a una ponència sobre un personatge històric acompanyat d'un vermut. A més, té la iniciativa de fer activitats amb nens com excursions guiades al Museu Egipci de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.