Agents Síbiks 007, la campanya de FGC i l'Institut del Teatre per fomentar el civisme


  • Comparteix:

Un moment de la presentació / Font: DIBA

Un moment de la presentació / Font: DIBA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'Institut del Teatre sumen esforços per fomentar les actituds cíviques en l'ús del transport públic i creen la campanya Agents Síbiks 007. La proposta consisteix en accions teatrals que es representen als trens i a les estacions de FGC per sensibilitzar sobre els comportament incívics. Les actuacions es duran a terme la primera setmana de març.

Les actuacions se centren en cinc conductes escollides a partir dels avisos que els viatgers de FGC han fet arribar a la companyia a través de l'aplicació d'alertes incíviques, activa des del 2012: asseure's a terra, utilitzar seients reservats, escoltar música amb volum alt i fumar en espais on està prohibit.

Els Agents Síbiks 007, un grup d'actors graduats a l'Institut del Teatre, actuaran a la línia Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia de deu del matí a una del migdia, i de quatre a set de la tarda. Els intèrprets escenificaran els conflictes escollits interactuant amb els usuaris.

L'acord entre FGC i l'Institut del Teatre entra dins les accions del pla director intern de control de conductes incíviques. Des de 2014, FGC ha registrat una reducció del 20% d'aquestes accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.