La santcugatenca Cristina Urriza és la nova presidenta de la fundació AVAN


  • Comparteix:

Cristina Urriza és la nova presidenta d'AVAN / Foto: Facebook

Cristina Urriza és la nova presidenta d'AVAN / Foto: Facebook

La fundació Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) té nova presidenta, la santcugatenca Cristina Urriza. La responsable, que des del 2005 forma part dels òrgans de govern de l'entitat, assumeix el càrrec en substitució del doctor Pere Pardo. Consolidar l'activitat dels centres AVAN, potenciar la col·laboració del món empresarial en el projecte i lluitar per l'obtenció de places públiques per a discapacitats són alguns dels reptes del nou mandat d'Urriza.

Urriza, que prèviament ha exercit els càrrecs de sotspresidenta de l'associació i ha estat patrona de la fundació, participa activament en l'àmbit associatiu de la ciutat en la Taula de Malalties Neurològiques. La nova presidenta de la fundació s'ha mostrat satisfeta amb la nova responsabilitat.

Cristina Urriza

Per a mi suposa un plus de responsabilitat tot i que ja estava al patronat. La presidència implica una satisfacció, un repte i més responsabilitat.


Un dels principals reptes del mandat és, segons Urriza, aconseguir fins a 30 places públiques per a afectats.

Cristina Urriza

Amb els nostres recursos estem cobrint les ajudes a les famílies que no poden gaudir dels nostres serveis. Això implicaria que hi hagués places públiques que podria aprofitar molta més gent. Continuarem amb la política de beques però podríem fer altres projectes.


Durant el 2015, AVAN va atendre prop de 900 persones afectades per alguna malaltia neurològica i les seves famílies. Entre les activitats que ofereix l'entitat hi ha programes de rehabilitació, atenció diürna, lleure, formació i assessorament a les famílies. L'any passat, l'associació va atorgar un total de 64.000 euros en ajudes econòmiques a més de 117 famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.