Més de mig milió de vehicles marxaran de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de segona Pasqua


  • Comparteix:

L'AP7 és una de les vies on s'espera avui més circulació de vehicles / Foto: ACN

L'AP7 és una de les vies on s'espera avui més circulació de vehicles / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) calcula que prop de 516.000 vehicles marxaran de l'àrea metropolitana en l'operació sortida de la segona Pasqua, que comença aquest divendres a les tres de la tarda i acaba aquest dissabte a les tres de la tarda. Els Mossos i el SCT han posat en marxa un dispositiu especial de trànsit format per 1.500 agents de cara al cap de setmana llarg, també amb motiu del Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló. A més, la mobilitat a Barcelona es preveu complicada aquest dissabte pel concert de Bruce Springsteen i la possible celebració de la Lliga del FC Barcelona amb una rua pels carrers de la capital.

Segons apunta el SCT, si el temps és assolellat i la situació meteorològica es manté estable els desplaçaments d'aquests dies festius es concentraran principalment cap a les zones de platja i suposaran així el tret de sortida de la mobilitat d'estiu. El SCT recorda que aquest any el dilluns 16 de maig, festivitat de segona Pasqua, és festiu a tot Catalunya, a diferència d'altres anys que ha estat festa local només en alguns municipis.

Es preveu que l'operació tornada es concentrarà sobretot el dilluns, quan s'estima que retornaran 320.000 vehicles a l'àrea metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.