Els Castellers de Sant Cugat es plantegen el 2 de 8 amb folre a la diada de Festa Major


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià tornarà a acollir la diada de Festa Major

La plaça d'Octavià tornarà a acollir la diada de Festa Major

Els Castellers de Sant Cugat es plantegen el primer 2 de 8 amb folre de la seva història a la diada castellera de Festa Major, que comença aquest diumenge a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià. Després de consolidar el 5 de 8, conegut com la Catedral, els camises verdes volen seguir explorant la gamma alta de 8 en una de les cites clau de la temporada.

A la diada, els Gausacs també es plantegen tornar a aixecar la Catedral i, si finalment reuneixen prou castellers, podrien fins i tot plantejar-se alguna sorpresa. Ho explica un dels caps de colla, Biel Samsó.

Biel Samsó

Plantegem una diada de màxims. El 5 de 8 ja el vam descarregar a Vilanova. El 2 de 8 amb folre està prenent molt bona forma als assajos i és probable que el treguem a plaça i potser podríem presentar alguna sorpresa que estem treballant.


La colla local té cinc castells de 8 preparats per regalar a la ciutat la millor actuació de la seva història. Els camises verdes estaran acompanyats pels Castellers de Sants i els de la Vila de Gràcia, que podrien portar castells de 9 a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.