Els permisos per fer fogueres es poden demanar a l'Ajuntament fins el dia 23


  • Comparteix:

Cal no fer ús del material pirotècnic a menys de 500 metres de zona boscosa.

Cal no fer ús del material pirotècnic a menys de 500 metres de zona boscosa.

Sant Cugat celebra la Nit de Sant Joan amb la realització de diverses fogueres i revetlles que es repartiran al centre i als districtes de la ciutat. Des de l'Ajuntament, un any més s'ha convidat als ciutadans a celebrar la nit més curta de l'any amb seny i acomplint la normativa a l'hora de fer fogures i utilitzar articles pirotècnics.

Coincidint amb l'elevat risc d'incendi que es preveu per aquest estiu, l'Ajuntament recorda als santcugatencs que a l'hora de fer fogueres i usar articles pirotècnics s'ha de fer amb precaució.
En el cas de les fogueres, les condicions establertes requereixen que el foc estigui ubicat a més de 15 metres de les façanes, que les fogueres no tanquin el pas dels vehicles d'urgència i evitar encendre el foc en cas de vent fort.

Pel que els petards i material pirotècnic, des de l'Ajuntament es demana que no es llencin petards a menys de mig quilòmetre del bosc. Segons Pomar, la nit del 23 de juny es podrien evitar molts incidents si la gent fos més curosa amb la manipulació de petards:

Eduard Pomar

La gent el que menys té en compte és mantenir les distàcies correctes amb les zones forestals


També s'emplaça els ciutadans que tanquin finestres i portes de les seves llars i no guardar cap artefacte a les butxaques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.