Crítiques a l'Ajuntament per 'l'encallament' del projecte de masoveria urbana a la Floresta


  • Comparteix:

Projecte de rehabilitació Cases dels Mestres

Projecte de rehabilitació Cases dels Mestres

El col·lectiu Clau Mestre critica l'Ajuntament per 'l'encallament' del projecte de masoveria urbana a les Cases dels Mestres de la Floresta. Tot i que els habitatges han estat ja assignats, els adjudicataris asseguren que no han pogut començar a treballar perquè no poden ampliar les cases, tal com, asseguren, els va prometre el consistori.

El col·lectiu, que aplega veïns de la Floresta, adjudicataris i l'antiga plataforma 6 Claus, assegura que el projecte recollia l'ampliació dels habitatges per la part del darrere. Això, segons Clau Mestre, no és possible en aquests moments a causa de l'actual situació urbanística de la parcel·la. Per aquest motiu, demanen al consistori les modificacions urbanístiques corresponents per fer viable l'ampliació.

Aquesta promoció és la primera d'habitatge públic en règim de masoveria cooperativa que s'impulsa a Catalunya i és fruit d'un acord entre l'Ajuntament, el col·lectiu 6 Claus, que havia ocupat les cases, la cooperativa Sostre Cívic i l'empresa d'habitatge municipal, Promusa, per impulsar la masoveria urbana com una possibilitat més d'oferir habitatge més assequible a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.