El grup Tagues de l'Esplai Sarau viatja a Alemanya per participar a una trobada internacional


  • Comparteix:

Integrants de l'esplai

Integrants de l'esplai

El grup Tagues de l'Esplai Sarau participa fins al 5 de juliol a la trobada internacional d'esplais IFM-CAMP 2016 que se celebra a Reinwarzhofen, Alemanya. El grup, format per 19 joves i tres monitors, van escollir a principis de curs participar en aquesta iniciativa. Tot l'any, els Tagues han treballat per preparar la sortida i han organitzat activitats per finançar aquest projecte que aplega més de 2.500 joves d'arreu del món.

L'IFM-CAMP és un campament internacional d'organitzacions juvenils que se celebra cada sis anys a Reinwarzhofen. El projecte treballa valors com la democràcia, la participació, la pau, la cooperació i la igualtat entre d'altres.

Els membres de l'Esplai Sarau conviuran en un campament format per un centenar de joves d'Àustria, la República Txeca, Gal·les, Ghana i Alemanya. La monitora dels Tagues Carmen Alonso ha explicat a Cugat.cat que l'experiència fa un pas més enllà dels campaments que es fan anualment.

Carmen Alonso

Creiem que ens aportarà més coses que els campaments que fem aquí: conèixer altres cultures, relacionar-nos amb gent diferent, veure altre maneres de viure i organitzar-se...


11 esplais de Catalunya, set dels quals són del Vallès, participen a l'IFM-CAMP 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.