L'ANC penja estelades arreu de Sant Cugat per reivindicar 'el caràcter independentista' de la ciutat


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià s'ha llevat amb estelades penjades

La plaça d'Octavià s'ha llevat amb estelades penjades

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha penjat la nit de divendres a dissabte gairebé 200 metres d'estelades arreu de Sant Cugat amb l'objectiu de reivindicar 'el caràcter independentista' del municipi, reforçat, segons l'organització, pels resultats electorals i pel nombre d'afiliats que tenen. Amb aquesta acció, l'entitat també vol posar de manifest el rebuig a la celebració del Dia de la Hispanitat, que tindrà lloc aquest dimecres

Ho ha explicat a Cugat.cat el coordinador de l'ANC de Sant Cugat, Joan Aguilà.

Joan Aguilà

Ve el 12 d'octubre i volíem posar moltes estelades per demostrar que Sant Cugat no està per 'hispanitats', sinó per la república catalana.


Estava previst que l'acció tingués lloc el cap de setmana passat per donar suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, abans de la moció de confiança a la qual s'enfrontava, però es va suspendre per la pluja.

Reacció
El PP lamenta, en un comunicat, l'acció de l'ANC, la qual considera 'inacceptable'. El partit demana a l'Ajuntament -que, segons ha pogut saber Cugat.cat, no ha donat permís per col·locar les banderes- que les retiri i sancioni l'entitat independentista per incomplir les ordenances municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.