L'Hospital General de Catalunya celebra el Dia Mundial del Nen Prematur amb una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

Un de cada deu nens neix de forma prematura al món/ Foto: ACN

Un de cada deu nens neix de forma prematura al món/ Foto: ACN

L'Hospital General de Catalunya se suma aquest dijous a la celebració del Dia Mundial del Nen Prematur amb una jornada de portes obertes de la Unitat de Neonats del centre. Es calcula que 1 de cada 10 nens del món neix de manera prematura. La jornada se celebra a més de 100 països i busca posar de relleu el desafiament que suposa un part prematur i donar una visió global de la tasca dels professionals. Les activitats comencen a dos quarts de sis de la tarda.

Aquest any la celebració se centra en el dret dels recent nascuts prematurs de ser acompanyats per les seves famílies tot el temps que passen a la Unitat de Neonats. La jornada vol sensibilitzar la població sobre la importància de la participació dels pares en la cura dels nadons.

Les activitats, que se celebren a la sala d'actes de l'HGC, comencen a dos quarts de sis amb la xerrada 'Método Canguro', a càrrec de Due Solange Díaz. A les sis, la presidenta de l'Associació Petits Herois, Sandra Pérez, presentarà l'entitat i la tasca que duu a terme. A partir d'un quart de set, pares i mares de nens prematurs compartiran la seva experiència. La cita acabarà amb una sessió de musicoteràpia relacionada amb el desenvolupament a càrrec de Dàmaris Gelabert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.