El CMSC inicia les colònies i els casals d'estiu, els últims que es faran a l'actual seu


  • Comparteix:

L'Esplai Sarau i l'Escola d'Excursionisme, entre d'altres, ofereixen activitats aquest estiu

L'Esplai Sarau i l'Escola d'Excursionisme, entre d'altres, ofereixen activitats aquest estiu

El Club Muntanyenc planteja l'estiu amb propostes per a diferents edats. Per una banda, tenim els campaments a càrrec de l'Escola d'Excursionisme o les colònies de l'Esplai Sarau. Els més grans de l'esplai també podran practicar aquest any esports d'aventura durant unes estades a Esterri d'Àneu.

Una opció són les colònies que organitza l'Esplai Sarau. D'una banda, els més grans de l'esplai, que tenen entre 13 i 16 anys, poden optar a principis de juliol per fer unes estades esportives a Onarre, on practicaran diferents esports d'aventura. De l'altra banda, les altres colònies van destinades a nois i noies d'entre 6 i 12 anys. Aquest any, l'estada serà a les comarques de Girona, i està previst fer 4 dies de campaments i ruta i 4 dies de colònies, entre el 17 i el 25 de juliol. Verònica Vall en dóna més detalls:

Verònica Vall

Els més petits faran excursions des d'un camp base, mentre que els grans faran ruta


Els infants i els joves de la ciutat tenen, un any més, l'oportunitat de passar part de les seves vacances en els diferents campaments que organitza el Club Muntanyenc. L'entitat també organitza casals d'estiu per a nens entre 5 i 12 anys. El coordinador d'activitats, Joan Montserrat, explica que és l'últim any que faran les activitats a l'actual seu.

Joan Montserrat

És l'últim any a l'actual seu de l'entitat


En el cas de l'Escola d'Excursionisme, el grup de joves de 10 i 11 i el grup de 12 a 15 faran les seves colònies a Esterri d'Àneu, entre el 19 i el 29 de juliol. Els més petits, en canvi, aniran a Besalú, on faran diferents activitats del 20 al 30 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.