Universitàries del campus de Sant Cugat de la UIC marxen al Líban per desenvolupar un projecte solidari


  • Comparteix:

Imatges de les alumnes que participen en el projecte / Foto: UIC Barcelona

Imatges de les alumnes que participen en el projecte / Foto: UIC Barcelona

Una vintena d'alumnes dels graus de Medicina i Infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ubicada a Sant Cugat, visitaran entre aquest dissabte i l'11 de desembre el Líban per fer possible el Projecte Líban. Es tracta d'una iniciativa de la universitat i l'Associació Cultural Gausac per a la dona en què les alumnes, que faran estada a Beirut i Al Fadhi Center, tindran cura d'una persona amb discapacitat.

La falta de recursos als centres de persones amb discapacitat del Líban comporta, segons dades de la UIC, que hi hagi una ràtio de 65 malalts per infermera. És per aquest motiu que l'Ordre de Malta organitza aquest tipus d'iniciatives.

Les alumnes, que presentaran la seva experiència al Fòrum UNIV de la UIC de Barcelona al febrer, treballen amb l'Associació Cultural Gausac per a la dona. És una entitat universitària que neix amb la finalitat de promoure la cultura i la formació de les alumnes del centre santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.