La PAS fa una crida per recollir materials pels refugis i protectores de la Costa del Sol


  • Comparteix:

Logotip de la PAS

Logotip de la PAS

La Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS) ha organitzat una recolecta de material essencial per poder reconstruir els refugis i protectores per als animals de la zona de la Costa del Sol, a Andalusia, afectats per les pluges i les inundacions del cap de setmana passat. Els interessats poden donar mantes, medicaments, pinso, llits, menjadores, collarets i corretges per a gossos i gats a la botiga Terranova, a l'avinguda de les Corts Catalanes i a la Clínica Veterinària Triavet, al carrer de la Mina.

La membre de la PAS Patrícia Trilla ha explicat el procés que se seguirà per fer arribar els materials rebuts a la zona afectada.

Patrícia Trilla

Ho anirem recollint, l'Ajuntament ens ha cedit un local per poder-ho anar acumulant. Llavors, cap al 15 o 16 de desembre, ja tenim dos transports i segurament en necessitarem un altre, ho portarem cap allà. Un cop allà, les protectores tenen una nau central per acumular-ho tot i després ho aniran repartint a les més desafavorides.


Els refugis i protectores afectats per les inundacions estan situats, sobre tot, a diferents poblacions de Màlaga on la majoria dels animals són gossos de caça ferits o maltractats. La iniciativa sorgeix de la Xarxa Solidària per als Animals, que ha organitzat la recollida de materials també a Mataró, Barcelona, l'Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat i Mollet del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.