Valldoreix ja està a punt per rebre els Reis Mags


  • Comparteix:

Els nens i les nenes de Valldoreix rebran aquest dijous a la tarda a Ses Majestats els Reis d'Orient que recorreran els principals carrers del territori per recollir les peticions dels més petits i repartir caramels. Fins a 300 quilos de caramels es repartiran des de les carrosses que sortiran a tres quarts de sis de la tarda a la intersecció entre el carrer de Sant Albert i l'avinguda de Jacint Verdaguer.

La comitiva passarà per la plaça de Mas Roig, l'avinguda de Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta, la plaça dels Ocells, l'avinguda de l'alcalde Ramon Escayola i el passeig del Nard. La ruta acabarà a la plaça de Maria Sabater, on els Reis faran l'ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció.

Cavalcada solidària
Els Reis d'Orient també visitaran aquelles persones amb dificultats de mobilitat o d'edat. La tarda de la cavalcada, el rei Melcior i dos patges portaran joguines, llibres i pel·lícules als usuaris i residents dels centres d'ASDI, de la residència de la Cooperativa Estel de la Fundació Jeroni de Moragas i del Centre GURU. Un dia abans, la comitiva farà parada a les llars d'avis Jardins de Valldoreix, Virgen de la Puerta, Residència Vila de Valldoreix, Centre Rossinyol i Centre Díaz.

Les activitats per rebre els Reis començaran a dos quarts de sis, a la plaça de Maria Sabater, amb propostes per als infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.