Detenen un individu per vendre estupefaents a un altre a la via pública


  • Comparteix:

Part de l'haixix intervingut / Foto: Policia Local

Part de l'haixix intervingut / Foto: Policia Local

La Policia Local ha detingut aquest dimecres al vespre una persona per vendre haixix a la via pública. La detenció ha tingut lloc a l'entorn del carrer de la Mina. Segons la policia, l'individu, conegut com 'el Rubio', subministrava petites quantitats de haixix a joves de la zona.

La detenció s'ha fet mentre 'el Rubio' feia un intercanvi de haixix amb un altre individu. En el moment de la detenció, se li han intervingut nou embolcalls de plàstic amb haixix preparats per a la distribució en petites dosis. La quantitat intervinguda és de 79 grams.

'El Rubio' està detingut a les dependències de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat a l’espera de passar a disposició judicial. En el moment de la detenció, 'el Rubio' estava acompanyat pel seu germà, que portava peces de roba amb els dispositiu d’alarmes instal·lats. Per la quantitat i el valor serà investigat pel possible furt d'aquestes peces de roba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.