La Plataforma en Defensa de Can Busquets entrega més de 5.000 signatures per la protecció


  • Comparteix:

L'entitat vol que el ple reobri el debat sobre la urbanització d'aquest sector

L'entitat vol que el ple reobri el debat sobre la urbanització d'aquest sector

La Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets ha entregat a l'Ajuntament i a la Generalitat més de 5.000 signatures demanant la protecció integral d'aquest sector. Després que la Generalitat hagi demanat que passin per ple dos decrets d'alcaldia de l'expedient de modificació del PGM de La Floresta que permetria la construcció de 64 cases en aquesta zona, l'entitat considera que s'ha d'aprofitar aquest tràmit per reobrir un debat públic sobre la protecció de Can Busquets.

La Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets ha lliurat a l'Ajuntament i al Departament de Política Territorial de la Generalitat les 5.101 signatures d'adhesió que han aconseguit recollir fins ara. Amb aquest acte, la Plataforma vol mostrar l'àmplia oposició ciutadana a la construcció de 64 habitatges a Can Busquets, inclosa en la modificació del Pla General Metropolità de La Floresta. Ho diu un dels portaveus de l'entitat, Joan Barba.

Joan Barba

La ciutadania està molt sensibilitzada. Veiem que molta gent dóna suport a les nostres reivindicacions.


En concret, la Plataforma demana que s'aturi el tràmit que permetria la urbanització de 64 xalets unifamiliars al turó de Can Busquets, en una zona forestal. L'entitat ciutadana considera que s'ha d'aprofitar el fet que la Generalitat hagi demanat que dos decrets d'alcaldia de l'expedient de modificació del PGM de La Floresta passin pel ple municipal per replantejar el projecte i garantir la protecció integral de Can Busquets. Joan Barba.

Joan Barba

El retorn de l'expedient a Sant Cugat és purament formal, és cert. Però si al ple no es replanteja el tema de Can Busquets, serà una ocasió perduda.


La Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets reclama que es reobri un debat ciutadà 'real' per tal de reformular la modificació del PGM de La Floresta, incloent la protecció de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.