L'HGC organitza un simposi sobre el Trastorn Límit de Personalitat centrat en el paper de les famílies


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya

L'Hospital General de Catalunya

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC) acull entre aquest dijous i dissabte la setena edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de Personalitat, que enguany està centrat en el paper de les famílies que tenen algun membre que pateix aquesta patologia en el tractament. Per parlar-ne, l'entitat ha convidat el psicòleg irlandès Daniel Flynn, expert en la Teràpia Dialèctica Conductual (DBT) i en la metodologia 'Family Connections', que treballa específicament amb l'entorn més proper del malalt.

És el setè any que l'hospital organitza una jornada sobre aquest trastorn, que a Catalunya afecta un 4% de la població, però que causa el 20% del ingressos psiquiàtrics i el 40% de les urgències, ha explicat a Cugat.cat el director del simposi i membre de l'Institut de Trastorn Límit, Miquel Gasol. Gasol ha detallat com són les persones que pateixen aquest trastorn.

Miquel Gasol

Tenen problemes de conducta alimentària o de drogues. A vegades, el primer que es veu és això però a sota hi ha una persona que pateix molt perquè no poden regular-se la intensitat emocional.


El simposi acollirà diverses taules amb experts tot el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.