La Floresta ja disposa d'un punt d'accés al Servei de Biblioteques de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un florestà fa una consulta / Foto: Ajuntament

Un florestà fa una consulta / Foto: Ajuntament

El vestíbul del Centre Social i Sanitari (CSS) de la Floresta ofereix un punt d'accés al Servei de Biblioteques de Sant Cugat de la Xarxa de biblioteques de la Diputació. Per sol·licitar i agafar en préstec llibres, DVD, CD i revistes cal el carnet d'una biblioteca pública. Els documents sol·licitats es lliuraran cada dijous al Biblio@accés. Els usuaris poden tenir els documents 30 dies i retornar-los a la Floresta o a qualsevol de les bústies de retorn de les tres biblioteques.

Aquest Biblio@ccés, que permet accedir a un fons de 770.000 títols i 10'8 milions de volums, és fruit de la moció institucional aprovada el 2016. El text es comprometia a estudiar la creació d'una biblioteca per donar servei a la Floresta i les Planes en l'actualització del Pla de Biblioteques. En no arribar aquesta biblioteca, la moció exposava l'adequació d'espais municipals per oferir serveis mínims. La iniciativa era una proposta de la CUP-PC.

Sant Cugat té actualment tres biblioteques públiques: la Central Gabriel-Ferrater, la de Mira-sol Marta Pessarrodona i la de Volpelleres Miquel Batllori. L'equip de govern té sobre la taula, a més, el projecte de construcció d'una biblioteca que s'ubicarà al centre, al parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.