La Casa de Cultura acull avui una xerrada del festival de nanociència i nanotecnologia 10 a la menos 9


  • Comparteix:

El cartell del festival / Foto: ICMAB

El cartell del festival / Foto: ICMAB

La Casa de Cultura acull aquest dimecres a les set de la tarda una xerrada del festival de nanociència i nanotecnologia Festival 10 a la menos 9, que té com a objectiu acostar aquestes disciplines a la ciutadania, especialment als més joves, i que es fa a cinc ciutats de l'Estat espanyol. A Sant Cugat, el protagonisme és per a l'acte 'Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?', a càrrec de tres investigadors de la UAB.

ESCOLTA-HO

Els encarregats de fer la xerrada seran Anna Laromaine, de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB); Francesc Pérez, del Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CNM); i Neus Domingo, de l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2).

'El Pou'
Aquesta setmana, la secció de ciència i tecnologia que Cugat.cat produeix per a La Xarxa se centra en aquest festival i, per parlar-ne, es desplaça al Cosmocaixa de Barcelona per entrevistar Jordi Díaz, un dels impulsors de la iniciativa. A la conversa, es donen a conèixer les activitats més destacades i els objectius d'un festival que enguany vol arribar als 10.000 visitants a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.