1.500 puntaires es troben avui en la 30a Diada de la Puntaire


  • Comparteix:

Les participants arriben d'arreu de Catalunya, l'Estat espanyol i França / Foto: Puntaires.com

Les participants arriben d'arreu de Catalunya, l'Estat espanyol i França / Foto: Puntaires.com

1.500 puntaires d'arreu del país es reuneixen aquest diumenge a Sant Cugat per celebrar la 30a Diada de la Puntaire, organitzada per l'Associació Catalana de Puntaires amb la col·laboració del Centro Castellano-Manchego. L'avinguda d'Antoni Gaudí es convertirà, de nou del matí a tres de la tarda, en una mostra on les puntaires mostraran les seves habilitats amb els boixets i la punta d'agulla. La jornada estarà amenitzada amb un concert del grup A l'Aire a dos quarts d'una, 'foodtrucks' i música a la plaça de Gabriel Ferrater.

La presidenta de l'ACP, Rosa Maria Provencio, ha destacat la presència de puntaires d'arreu de Catalunya, França i l'Estat espanyol i de venedors que arribaran de països com Alemanya i Bèlgica, un fet que, segons Provencio, 'és una mostra de la importància que té aquesta trobada no només a Catalunya sinó també a Europa'. Provencio ha aprofitat per explicar els beneficis que aporta a totes les edats fer punt de coixí.

Rosa Maria Provencio

Tenim un motiu per als joves, perquè es poden guarnir amb puntes, per a la gent d'edat mitjana, perquè els obliga a fer un esforç creatiu, i per a la gent gran, perquè els ajuda a socialitzar-se.


De nou a deu, hi haurà un servei gratuït de bus llançadora des de l'estació de ferrocarrils de la plaça de Lluís Millet fins al passeig d'Antoni Gaudí. A les dotze es farà la benvinguda institucional a la diada i el relleu a la ciutat puntaire 2018, l'Arboç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.