La Plataforma Animalista de Sant Cugat denuncia l'agressió amb un tret de perdigó a un gat


  • Comparteix:

Imatge del gat ferit / Foto: PAS

Imatge del gat ferit / Foto: PAS

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) denuncia públicament el cas d'un gat greument ferit per un tret amb una escopeta de caça. L'animal tenia un perdigó a prop de la columna vertebral i va haver de ser atès d'urgència en primer lloc a la Clínica Veterinària Triavet i intervingut més tard a la Clínica Veterinària Girona. La plataforma també alerta de l'increment en els darrers mesos del nombre de casos d'urgències veterinàries amb animals de carrer i fa una crida a la ciutadania perquè col·labori econòmicament per finançar les despeses de les atencions.

La membre de la plataforma Marta Guàrdia explica que es tracta d'un cas aïllat però que el denunciaran perquè no quedi impune.

Marta Guàrdia

Farem una instància a l'Ajuntament i posarem una denúncia perquè, si no ho fem, sembla que aquests fets queden impunes. No seria la primera vegada que en casos de maltractament insistim i obtenim resultats. Que la persona que hagi fet això sàpiga que té conseqüències.


Els fets van tenir lloc la setmana passada a la Rambla de Jacint Verdaguer de Valldoreix, on es va trobar el gat, batejat per l'entitat com a Live, greument ferit. Segons la PAS, l'animal necessitarà una llarga recuperació i és probable que no pugui tornar a caminar amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.